Varmestyring for hotell, institusjoner og næringsbygg.

electricity meter 96863 640

Strøm har blitt kostbart og miljøet lider når vi bruker unødig mye strøm. Elektron har derfor utviklet et system som kan spare din bedrift for masse penger. Et hotell med 60 gjesterom var vår pilotkunde under utviklingen av systemet. Dette hotellet reduserte sitt strømforbruk med over 20% etter at systemet var installert. De sparer med dette hundretusner årlig.

Systemet styres enkelt via via internett og du får samtidig fantastisk oversikt over status på bygget! Du kan bl.annet se opptatte og ledige rom og om varme er av eller på.

I hoteller integrerer vi deres bookingsystem med system for styring av varmen i bygget. Ledige rom trenger rett og slett ikke å varmes opp! Oppvarming av tomme rom er ikke bare miljøfiendtlig, men påfører selvsagt bedriften store unødige strømkostnader. Spesielt stort utslag får dette i perioder med dårlig belegg.

Dette gjelder også institusjoner. Et ledig rom trenger ikke å varmes opp og vil holdes på sparetemperatur inntil det blir benyttet.

Driver du en kontorbedrift? Mange dager er sikkert flere medarbeidere enten ute i møter, syke eller kanskje på reise. Dette kan være fravær i bare noen timer eller i flere dager. Da er det selvfølgelig veldig bortkastet å varme opp de respektive kontorene. At ansatte skal huske å skru ned varmen før de reiser er nok helt usannsynlig.

Vår løsning er like enkel som den er genial! Vi synkroniserer styring av oppvarmingen med kalenderapplikasjoner som f.eks Microsoft Exchange. Dersom en ansatt booker seg ut i kalenderen så skrus varmen umiddelbart ned til sparetemperatur. I ferier og høytider vil besparelsen bli betydelig.

Når det gjelder møterom så fungerer dette like flott. Er møterommet ledig så er varmen på spar, skal rommet brukes så er det behagelig arbeidstemperatur.

Systemet vårt er spesieltilpasset ovner fra Nobø men kan også integreres mot andre fabrikater. Har dere eldre ovener i bedriften benytter dere anledningen til å oppgradere disse til moderne ovner som gir mange fordeler. Moderne ovner er mer effektive og gir mer varme for mindre strøm, oppvarmingen skjer raskere og brannfaren reduseres vanligvis betydelig. Vi regulerer panelovner, stråleovner, folie og varmekabler. Har du andre oppvarmingskilder så kan vi kanskje se på disse også.

energy efficiency 154006 640

Dette er et rimelig ENØK tiltak. En kunde som installerte vårt system byttet samtidig nesten 150 panelovner og hele investeringen var nedbetalt på rundt 2 år!

For å komme igang med fremtidens måter å varme opp din bedrift så ta kontakt med oss for et møte! Veien er kort, investeringene er lave og besparelsene kommer umiddelbart.

Både du og miljøet blir vinnerne her! Er du klar for et ENØK løft?